ursäkta.. :)

fick ett litet phsykbryt för att tag sen somsagt.. nae men jag har ganska höga humörsvängningar just nu kan man ju säga  :p men nu är ja iallafall glad! :D måste bara säga att ja kommer ha gott upp 50000 kilo när den här veckan är slut. har ätit 80 kilo choklad så ja ni.  har faktiskt inget speciellt att skriva , är sjuk så är hemma & blir det imorgon med. men en sak säger jag bara.. TAGGA FREDAG! :D ohhyes ;) puss ♥

oj , stor bild + bjud bild..

hahahahahhahahahhahaha!

jag dööör! så jävla patetisk! oh herregud, jag kokar inombords.. ush fy blääää.

lite bilder från månaden.


jag och johannu, idiot jävlar med andra ord ;)

feliciiia på hörnet , yerko & rikki. fråga mig inte vad dom gör..myspys med lill kusin i världens mysigaste stall, sen hem till soffan & film.. love it!
min älsklings tjejjor.

lilltotte på utflyckt! min bebis lillesyster♥

bio med älsklings bellen + isabelle fisan.

världensbästa syster! älskar dig mer än allt annat. ♥


skulle göra allt för att få ha dig här..

I miss you so much it hurts. without you here, then I am not myself. I do not know whatI'm doing .. I have changed so much since you disappeared from me. I feel in my heart,it hurts. I just want to scream! so little time left but it feels like several thousand years.you have hurt me so hard. no one understands, my friends .. you do not know how itfeels. I do not know who I am without you, I do not know how I'll get back to where Istood for over a year ago. what should I do? I love you but you have hurt me hard thistime ..
det svider att titta på bilden. att du gjort det här, jo jag känner mig älskad men sviken..

ojsan (a)

har inte bloggat på över en vecka trorja?:p men ja har inte altid tid! :) men ja lovar att ja ska lägga in bilder sen den här månaden och visa lite vad ja har gjort istället :) kom iallafall nyss hem från jennie & sustrarna :* love them ♥ jag
kan säga att de har vart på känslosamt och irriterat & glatt. mycke blandade känslor i haga , haha :p ska leta reda på data sladden så får ni bilderna inom 1 timme. brb somsagt ;)

hahahahaha!

sitter hemma med musiken på högsta volym & min syster, kusin & deras chey hilda har damp kan man kalla det :p och ja får väll dras med deras konstiga konversationer & garv :D ja lägger nog upp bilder imorgon om ja hittar f*tt sladeen nån jävla gång! men nu ska ja upp och köra lite. man vet aldrig va som händer i detta hus en träävlig lördag kväll ;*


soooooooooommar (y)

kall morgon. jobbig morgon

ja gick till spårvagnen för ett tag sen .. tror ni inte det stog 3 st spårvagnar på rad?! och de har hänt förut så ja tänker fan i mig inte stå och vänta i en timme som så många andra gånger -.- fan , så jävla dåligt. nu missar man ganska mycke i skolan också, men ja ''hoppas'' att ja kommer fram med spårvagnen nån gång..

snörugby..

åhhhhhhhh , ja orkar ingenting! hittar inte min jävla f*tt mobil! min fucking katt går och piper som om den är dum i huvet, skolan suger. asså nae. så skönt livet skulle va om man bara kunde sitta hemma hela dagarna & skita i allt & alla.. ganska skönt, jaa!

slut på struntprat nu. hah, ja vart ska ja börja.. snörugby på idrotten idag, härligt? rättare sagt skiit läskigt! fanns en bana där man fick tackla och en bana utan tacklingar. vilken bana tror ni ja va på? tacklingsbanan självklart så osmart som ja är -.- och som ett + på det så har vi typ 10 st hockey killar i klassen som som gör tacklingar vardagligen. jag dog. mulades 50 gånger, blev nermosat is nön 50 gånger, flög iväg av tacklingar 50 gånger. skitkul.. nå på kvällen har ja inte gjort så mycke vart ute lite, osv. ska försöka sova nu annars vaknar ja inte imorgon. pösshej.

ojdå.. hihi.

jag glömde visst lägga in bilderna på mitt rum igår men de tar vi nån annan dag. men idag började ju skolan, inte kul kan ja lova! slutade dock kl 1 så ganska soft iallafall. men sen va ja med olivia ett tag sen hem och soooovaaa :D sen gick ja och mötte bellen & så va vi hemma här ett tag. nu har hon gått och ja har hållt på i en halv timme att försöka göra så min lillasyster ska somna.. är barnvakt.  mammi is working. :p ae nu ska ja ta nått att äta sen somna tidigt! tror ja..  puss.
riktig jävla bjud bild, på ganska trött cheyy..

juste ja..

har glömt att säga en sak. min lille älskade kattunge har blivit/ska bli såld :(
den hade typ attackerat mamma & va skit sur, men saknar ändå lille maja. hon va
fan den mysigaste av kattungarna men sen blev hon en kärriiiiiiing.. min lilla pussikäät.♥

bild sen förra vintern. miss my kittikat.. :(

oh herregud!

förut på dan så kämpade jag med att städa mitt rum + garderob i typ 3 timmar! katastrof kan man kalla det ja. lägger in bilder på före & efter imorgon. ni kommer få en chock! men idag har ja inte gjort så mycke , vart med malin och becka ett tag på kvällen. inte mycke mer.. imorgon är de sista lov dagen :'(  vi börjar på tisdag dock , och ganska många skolor börjar imorgon. så ganska chill ändå :) imorgon ska ja försöka hinna med att sola lite senva med emma & johanna. om ett tag ska ja lägga mig och kolla på dunderklumpen! :D små typ troll? som springer omkring, såg på den när ja va liten så fick en känsla av att se den ikväll :) men de kanske kommer ett till inlägg sen. de är sånt som märks. puss!

DUNDERKLUMPEN! OHHHHJA ;)

trött osv..

oh herregud, ja har vaknat 3 eller halv 4 alla dagar den här veckan och nu gick jag upp 9 för ja
ska ju iväg . är så jävla trött nu så de finns inte! är inte på blogg humör men de märker vi sen om
de kommer nått inlägg eller så. soooov skönt & länge! pusssss

fanny smedberg..

jag heter fanny smedberg & fyller 14 år den 8 april. ja bor med min mamma lotta , min storasyster felicia & min lillasyster tilde. jag bor i klockaretorpet och är här för det mesta. min allra närmaste vän är olivia som jag känt sedan vaggan om man säger så. sen har jag massa underbara vänner men jag orkar inte rabla upp alla. jag går på prolympia som ligger i stan vid strömmen. i skolan går det väll inte så bra just nu för min del, men det rullar på. på fritiden så rider ja på norf 1 gång i veckan , har tröttnat på det stallet. inte utan anledning dock! annars dansar jag också på norrköpingsdanscenter , dansar reggaeton(ragga) och det är super kul! och sen är jag med mina underbara vänner :) jag skulle kunna skriva en hel bok om mitt liv men nu får det räcka. så nu vet ni lite mer om mig :)

mumma!

torsdag och saker och ting flyter på. idag har jag sovit typ hälften av dagen sen nu på kvällen har ja vart med malin , linus & becka. mamma jobbar så är ensam hemma, och felicia är nånstans? imorgon ska jag åka till kimsta till min kära lilla kusin & moster. ska rida på deras häst/hästar. myspyys !♥ men nu ska ja dricka oboy & se på bästa scrubs. loveit!      pusshej.

häärligt!

kl är snart halv 4 och ja kommer inte kunna sova på ett bra tag. men ännu härligare.. ja ska upp kl 8 imorgon för en kall & härlig dag i stallet sisådär på köpet. saknar det igentligen men är bara så jävla trött på allt & alla. får se hur morgondagen blir, hoppas på det bästa!
igår; vakna typ 3 trorja och så fixade ja mig & så. träffa bellen på stan & vi gick och fika, göör mysigt. sen kom isabelle & vi luffa runt i stan ett tag. sen såg vi på bio , harry potter. som började kl 9 & slutade halv 12. så gick vi till isabelles pappa. somnade kl 6 elle nått sånt.
idag vakna ja kl 3 & drog hem nästan direkt. har bara vart hemma hela dagen och chillat. lägger in lite bilder imorgon för ja har inte den datan som bilderna ligger på. ska titta vidare på en gammal film på 6;an. mycketbra fanny mycketbra ;) ha det bäst, puss.
sötchey..

vad fan ska ja göra!? ;o

ja försöker ändra bloggen men vetifan vad ja ska göra ;o fattar ingenting. nån som
möjligtvis är bra på sånt och som skulle vilja hjälpa mig?(a)

''några'' bilder sen nyårsafton

några bilder är tagna från nina vidinlic's blogg, men resten från min dåliga mobil :p

ja, vanessa & nina + folk i bakrunden

emma, olivia, ja, vanessa, nina & kadriye, ursäkta min dåliga ombytes outfits :p

massa folk.

snurrbild.

vanessa & ja, fråga inte. xd

oh herregud :p

party pojken xd haha


.

nyårsafton vart ganska suverän, i början jävla mycke dans och osv.. i slutet jävla mycke chill osv.. :) nu har de ju dock gått två dagar och så , men har inte orkat skriva. men nu är ja hemma & olivia ska sova här. men vi har lite catfight sisådär. snart tar ja fram basebollträt! ;) pussssss

RSS 2.0