det finns folk till allt, verkligen ALLT.

har sovit kanske 3 timmar inatt tror ja.. fan va trött ja är! men de är inte lätt att sova när man är så jäkla förbannad att man har lust att spränga hela norrköping. jag har damp inombords just nu 6 har haft de hela natten också.. suck. måste väll fixa mig snart sen träffa några. skulle träffat isabelle för en fika på waynes men hon svarar ju inte, hon är mojje. jag ska hoppa in i en dusch nu sen senare kila iväg mot tyras nyöppnade affär nere vid hospitalsgatan. den öppnar kl 7 och har nån saksak till 9. tror nog vi drar tidigare, orkar inte stå och trängas med folk.

suddig bild på min fina prins. bebis♥

chillin at emmas place.

sitter hemma hos emma med henne johanna nina och ksenia. vi har precis färgat johannas hår blondare, de blev nice. annars har jag passat min lillasyster hela dagen, aaaaaaaas jobbigt. men vi ska väll ut snart iallafall, och då vet ja inte vart vi ska. men nu orkar ja inte mer så chao!
trött ksusha?

öknehult 2011

+här kommer några bilder från öknehult 2011. inte så många eftersom det är bilderna från emmas kamera, för ja hittar ju inte min kamerasladd -.- puss
kommer aldrig glömma dig min fina prins. öknehult i mitt hjärta♥

tjejeeer.

johanna jag och emma, babes ♥
sitter hemma hos johanna med henne och emma. vi kom in för ett tag sen efter en liten cykeltur. annars idag så har vi varit med nina ksenia & olivia i klocket och stan. missade tyvärr minnestunden för all dom som dog i oslo/norge. men de va ja ändå för trött för. nu ska vi se på film, antar att de blir nån pirat film ;) jag och johanna ska ju bli pirater när vi blir stora förstår ni :) älskar deras coola liv, om dom nu finns..

my girls.

längesen nu men jag hinner inte med bloggen, ska försöka skriva lite oftare iallafall. men bilder på öknehult får vänta för ja hittar inte kamera sladden till datorn, tyvärr.

igår var jag iallafall på veronica maggio uppträdande. massa med folk kan ja lova! var ddär med brudarna iallafall. love them!
folk stog och tryckte på oss och dansa hippies dansen men de va kul ändå. skriver senare men här är en bild sen igår iallafall.  bye


det finns snygg sen finns det du, jag döööör!


saknaden är för stor för att glömma.

en vecka sen jag blogga nu , men de beror på att jag va på öknehults ridläger.
och har inte så stor lust att blogga nu igentligen.. veckan har varit underbar med massa härligt folk
och min fina ponny prins. jag lägger in bilder imorgon, för nu orkar jag inte. ska ut en stund nu med
olivia. får se om jag träffar nina kanske. bye ( dålig bild men den funkar↓ )


du är den ända prinsen i min värld nu♥

längesen.

nu var det ganska längesen ja skrev senast. men har packat och styrt för imorgon är de öknehult som gäller!
ett ridläger som jag johanna emma olivia & några till varit på nu i 2 år, det här blir tredje året för mig. men vädret
har ju inte varit på topp förnst idag, nu är de typ 30 grader.
igår var jag och tränade med pappa runt 12 nångång. det va jävla kämpigt, men de känns as bra efteråt dock. senare på kvällen var det poolparty i himpa. hade inte tänkt bada först men det blev så iallafall. hög musik och jag ksenia och nina dansade runt i vattnet. plus att ja va där med johanna isabelle & vaneza också.  blev hämtad kvart över 12 och så sov
johanna här. härlig dag dedär.
och förresten! ksenia fyller år idag. grattis till henne min underbara älskling! ska träffa henne och några till
lite senare så får hon en rejäl födelsedags puss!
ksenias blogg

phahahaha.

Anonym om in the big red house.:
ligger hon naken eller?

svar; nej hon ligger verkligen inte naken, utan i shorts. puss på jävla rolig kommentar enligt mig :)

RSS 2.0