det jag inte dör av gör mig starkare.

det där med bloggandet gick inte så bra så jag tänkte skita i det istället. men tar inte bort för jag har massa gamla bilder som jag måste spara först. men det lär ju ta ett tag så bloggen lär va kvar länge ändå..

wonderful friend

Är hemma hos mig för tillfället med min fina vän Ksenia som just nu ligger och sover i min nya sköna säng ↑ Om ett litet tag ska vi åka hem till henne och fixa oss. Senare ska vi hem till en vän vid namn jonas. Vi har studiedag imorgon så vi är ett litet gäng som ska hem dit. ska bbörja packa lite så skriver kanske senare.

prao


Försov mig till första lektionen, igen tyvärr. Måste skärpa mig! Men när jag väl kom till skolan så hade jag iallafall fått en praoplats. Och en ganska bra också! Jag ska prao på ett cafe som heter cafe strykjärnet. Har alltid velat ha ett eget litet cafe så det blir nog kul. Efter skolan kom ksenia hem till mig och vi drog in till stan och kolla lite. hittade inget men det är alltid kul att kolla lite.
Just nu sitter jag med ricinolja i håret så ska straxt tvätta bort det. Ha en bra kväll!

feber.

-bild sen i onsdags.


Jag tänkte att det var dags att ta tag i bloggen nu. Mina vänner tjatar på mig att jag ska skriva, så tänkte ta tag i det nu. Har dock feber så är inte så jättesugen på att skriva men ska försöka.
Senaste tiden har varit ganska jobbig för mig. Min häst som jag hyrde från öknehult dog för ca 2 månader sen, Och det tog ganska hårt på mig. Det kanske ni märkt med mina depp texter jag skrivit. Men som tur är så har jag världens finaste vänner som hjälpt mig jättemycket. Annars har jag bara varit allmänt irriterad på det mesta. Tyvärr så är jag en välldigt lättretande människa, haha.
Nog om det, ska iallafall försöka skriva lite oftare nu.
Nu måste jag försöka bota min feber och sova lite, bye!

RSS 2.0